top of page

Mr. A Car Wash

Mr. A

Haluatko autollesi loistavaa huoltoa ja virheetöntä kiiltoa? Mr. A Car Wash on täällä täyttääkseen toiveesi! Meillä yhdistyy huippuluokan ammattitaito, laadukkaat pesumenetelmät ja asiakaslähtöinen palvelu, jotta voimme tarjota sinulle unohtumattoman autonpesukokemuksen.

Washing the Car

Käsinpesut

Käsinpesu on suositeltavaa suorittaa autolle säännöllisin väliajoin. Noin kahden, kolmen viikon välein tehtävällä huolellisella käsinpesulla pystytään välttämään mahdollisen lian palamista kiinni auton maalipintaan.

Moottoripesut

Puhtaus on hyvin tärkeää myös konepellin alla. Likainen moottori on vaarallinen autolle ja sen sähkölaitteille. Siksipä on fiksua pestä auton moottori säännöllisesti – tämä takaa autosi moottorille luotettavan toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

Car Engine
Car Wash
Car Wash

Vahaukset

Suomen vaihtelevat ja ajoittain ankaratkin sääolosuhteet ovat haitallisia auton maalipinnalle ja edesauttavat ruostumista. Onkin suositeltavaa suorittaa auton vahaus vähintään kaksi kertaa vuodessa – lumien poistuttua keväällä sekä syksyllä, juuri ennen lumien tuloa (normaali autovaha kestää noin puolisen vuotta).

Kovavahaukset

Kovavahaus antaa autollesi silmiä hivelevän kiillon ja pitkäaikaisen suojan mm. auringon UV-säteilyltä, teollisuuden laskeumilta, puiden pihkalta, linnun jätöksiltä, tiesuolalta ja hiekoituksesta aiheutuvilta pikku kiveniskuilta sekä ilman erilaisilta epäpuhtauksilta. Vahaus myös hylkii erinomaisesti vettä jolloin lika ja tiesuola eivät tartu auton pintaan.

Buffing a Car

Tule käymään Mr. A Car Washissa ja anna autollesi ansaitsemaansa hoitoa.

Mr. A

Ammattitaitoinen henkilökuntamme odottaa innolla palvella sinua ja antaa autollesi sen kiillon takaisin. Sijaintimme Jyväskylän Seppälässä tekee vierailusta helppoa ja vaivatonta.

Olemme avoinna laajoin aukioloajoin, joten voit vierailla pesulassamme silloin kun sinulle parhaiten sopii. Olemme valmiita ottamaan vastaan autosi ja antamaan sille Mr. A Car Washin taikaa.

Tervetuloa Mr. A Car Washiin – missä autosi kirkastuu ja sinäkin hymyilet!

bottom of page